Sisällöntuotanto

MITEN SISÄLLÖNTUOTANTOMME TOIMII?

Kerromme tarinan, jaamme sen kohderyhmälle ja seuraamme tulosta.

Sisältömarkkinoinnin johtoajatus on, että asiakkaille tarjotaan heitä viihdyttävää tai heille hyödyllistä sisältöä. Sisältömarkkinoinnin keinoin ohjaamme asiakkaanne verkkosivuillenne, annamme heille tietoa tuotteista ja palveluista, lähennämme asiakkaanne ja yrityksenne välejä, kerromme yrityksenne tarinan, joskus jopa viihdytämme heitä. Paraskaan sisältö ei tavoita kohderyhmää jos jakelu ei ole kunnossa.

Tuotamme sisältöä mm. lehdistötiedotteisiin, natiiviartikkeleihin, uutiskirjeisiin, sosiaaliseen mediaan, sisältöartikkeleihin, jne.

Tarinat kiehtovat ja analytiikka opettaa.

Asiakkaamme saavat varmasti oikeantyyppisiä sisältöjä vastaamaan markkinointinsa tarpeita. Kaikki tekemämme sisältö perustuu ennalta todennettuihin hypoteeseihin asiakaspolusta ja asiakasprofiileista.

Eikö alta löydy juuri sinun tarpeeseesi sopivaa sisältötyyppiä?

 

Älä huoli, kysy rohkeasti. Kirjoitamme puolestasi tarvittaessa vaikka salapoliisiromaanin. 

 

Tuotamme asiakkaillemme vuosittain suuren määrän lehdistötiedotteita jaettavaksi medioille. Tiedotteet kirjoitetaan aina valmiiseen artikkelimuotoon josta toimittajan on helppo tuottaa valmista materiaalia.

 

Jakelua ei sovi unohtaa, siksi teemmekin yhteistyötä Suomen suurimman tiedotejakelupalvelun kanssa jotta asiakkaidemme tiedotteet saavuttavat kaikki potentiaaliset toimittajat.

lehdistötiedote

alk. 400€

 

Ylläpidämme ja tuotamme sisältöä asiakkaan sosiaalisen median kanaviin joko jatkuvalla kuukausisopimuksella tai kampanjaluontoisesti. Sosiaalisen median analytiikka, datapohjainen markkinointi ja alustojen ristiinjulkaisu ja analytiikan kokonaisvaltainen hyödyntäminen asiakkaan ostopolulla on erikoisalaamme.

sosiaalinen
media

alk. 400€/kk

Ostettu natiivipaikka asiakkaan strategisen kohderyhmän kuluttamasta mediasta tuo asiakkaillemme mitattavaa kilpailuetua. 

Natiiviartikkelit toteutetaan sovitun teeman mukaisesti tehokkaasti ja asiakkaan kallisarvoista aikaa säästäen, joko säännöllisesti tai kampanjaluontoisesti.

natiiviartikkeli

alk. 600€

 

Tuotamme asiakkaillemme artikkeleita erilaisista aiheista. Artikkelit tuotetaan vastaamaan kulloistakin markkinointiviestinnän tarvetta.

 

Selkeä tavoitteenasetanta ja huolellinen suunnittelu ennen artikkeleiden tuottamista on ensisijaisen tärkeää. Kaikille kaikkea -ajattelutapa ei toimi, siksi analysoimme ja mittaamme jatkuvasti ja peilaamme tuloksia kilpailijoihisi.

 

Jatkuva oppiminen tarkan kohdennuksen ohella sisällöntuotannossa tuottaa hyviä tuloksia.

artikkelit

alk. 500€

Ilahduta asiakkaitasi laadukkaasti toteutetuilla uutiskirjeillä. Myy, opeta, lämmitä liidejä, kasvata brändiuskollisuutta, tee kyselyitä ja esittele uusia tuotteita.

Uutiskirjesisällön lisäksi toteutamme asiakkaillemme uutiskirjejakelut asiaankuuluvalla analytiikalla ja uutiskirjeautomaatiolla sekä tuotamme lisäsisältöjä ja laskeutumissivuja uutiskirjelistojen kasvattamiseen.

uutiskirje

alk. 300€/kk

 

Autamme asiakkaitamme löytymään Googlen hakutuloksien kärjestä. Adwords -markkinoinnin lisäksi Googlen tärkein näkyvyystekijä on verkkosivusisällöt, niiden relevanttius hakutermeihin nähden, sisällön tuoreus ja sivuston tekninen toteutus.

Monipuolisen analytiikan avulla kehitämme asiakkaidemme verkkosivuja toimimaan jatkuvasti kilpailijoiden verkkosivuja tehokkaammin.

verkkosivu-
sisällöt

Kysy tarjous

Ota yhteyttä

Kaarnatie 24

90530 Oulu

​​

Tel: 040-7211102

info@varri.net

  • Black Facebook Icon

© Várri Oy  2018