Taiteen tohtori ja Kitusen karma

September 29, 2017

Täällä taas! Ja miksipä ei oltaisi, tätä viikkoa on sävyttänyt Saken napakka syysflunssa ja Villen napakka saittiprojekti sivustomme uudistamiseksi. Mutta ennen kumpaakaan ehdittiin käydä asiakkaillakin.

Kovasti on viime aikoina puhuttu omasta, ansaitusta ja ostetusta mediasta, sekä niiden kohtalokkaasta vaarojen tanssista. Sallikaa runollisuuteni, olen lääkinnyt itseäni monin tavoin. Oli miten oli, tottahan se mediapuhe on. Yhden varassa ei pärjätä ja jos muita vaihtoehtoja ei ymmärretä tai osata hyödyntää, tarvitaan varmasti apua ulkopuolelta. Mutta koska nyt luet tätä blogia, huomasit varmaan myös saittimme uuden rakenteen, joten käy selaamassa osiot läpi. See what I did there?

Asiakastapaamisessa tuli mediatyyppien lisäksi juteltua myös heidän käyttämänsä graafikon lahjakkuudesta, jota asiakas itse vertasi von Wrightin veljeksiin, etenkin eläinteemoissa. Várrin miehet nyökyttelivät ymmärryksen merkiksi ja edettiin sujuvasti seuraavaan aiheeseen. Autossa Ville sitten rohkeni ihmetellä, että olivatko ne lentäjäveljekset jotenkin kovia piirtelemään elukoitakin. Taiteen(kin) asiantuntijana vedin Lidlin suolarinkeliä henkeen kollegani luolamiesmäisen kuvataidetuntemuksen syvästi järkyttämänä. Jätin mainitsematta, että vasta pari viikkoa sitten näin televisiossa ohjelman, jossa puhuttiin von Wrightin veljeksistä ja ruutuun paukahti “Taistelevat metsot”, varustaen minut täten aukottomalla tietämyksellä. Esitin kuvan kollegalleni ja paukuttelin museoamanuenssin henkseleitäni valistaen häntä sekä ilmailusta että suomalaisesta taidehistoriasta. Alla vielä havainnekuvat eri Wrightien siivekkäistä, etuliitteellä tai ilman. Samalla voit pelata hauskaa arvauspeliä ja veikata, kumpi on kumpi, ennen kuin klikkaat kuvan isommaksi ja kurkkaat sieltä oikean vastauksen!

 

 

 

Karma on karmea, ja loppuviikon ajan kehoani ja mieltäni onkin runnellut jokin ärhäkkä flunssapöpö. Ystävät tekevät sairastamisestakin juhlaa, ovathan he diagnosoineet oireideni perusteella minulle mm. vekkulin kurkkupaiseen ja muita miellyttäviä taudinkuvia. Yritä siinä nyt sitten tuottaa sisältöä ja kirjoittaa perjantaiblogia, kun jokainen kolotus ja jomotus on varma merkki kuoleman kosketuksesta.

Viikon plussat ja miinukset:

 

+ Ville sai saittimme uudistettua

+ Opittiin ilmailusta ja kotimaisesta taiteesta

+ Sakke on ollut vähäpuheinen ja tehnyt töitä kotoa

 

- Sakella toimii kuitenkin nettiyhteys ja Whatsapp

- Epäilemme kurkkupaisetta tai ruttoa

- Emme usko hyötyvämme ilmailu- ja taidetietämyksestämme

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Lue ainakin nämä

Case: Fiskars

April 27, 2018

1/3
Please reload

Viimeisimmät blogitekstit
Please reload

Arkisto
Please reload

Ota yhteyttä

Kaarnatie 24

90530 Oulu

​​

Tel: 040-7211102

info@varri.net

  • Black Facebook Icon

© Várri Oy  2018