5 Vinkkiä inbound-markkinointiin

May 26, 2017

Ja otsikossa heti markkinointiviestinnän muotivitsaukset, joista päästäänkiin heti asiaan, niin saadaan sekin äkkiä alta pois ja päästään jatkamaan perseilyä. Huomasin vastikään, kuinka reilun vuoden jatkunut vouhotus inbound-markkinoinnista esim. Twitterissä on hiipunut rajusti. Kyseessähän oli muutenkin HubSpotin nerokkaasti lanseeraama termi hyvin rakennetulle uutiskirjeelle ja muulle digitaaliselle sisällölle, joka houkuttelisi ostajan klikkaamaan linkkiä ja soittamaan palveluntarjoajalle rahatukko kourassaan. Eli vanha juttu, uusi nimi. Aivan kuten kuntopiiristä saatiin crossfit kun annettiin vanhoille, jo peruskouluaikana yököttäville jumppaliikkeille siistit nimet ja kun niitä lyötiin riittävästi nippuun, saatiin WOD:it ja what-nots.

Markkinoinnin muoti-ilmiöt sikseen ja tehdään vain hyvää duunia ja käydään välillä esittelemässä niitä aiempia hyviä duuneja uusille tuttavuuksille, kyllä sieltä kumppanuus löytyy - jopa todennäköisemmin kuin geneerisiä blogeja ja uutiskirjeitä kirjoittelemalla.

Nyt sieltä joku jo huutelee, että mitä enemmän sisältöä, sitä enemmän lukijoita, eikös? Tokihan vasarakin on hyvä työkalu, mutta ei se ihan kaikkeen käy. Tietysti mitä enemmän nauloja hakkaat talosi rakenteisiin, sitä lujempi talo syntyy. Paitsi jos hakkaat liikaa, silloin lauta halkeaa. Poralla voisi kyllä tehdä valmiit reiät, jolloin lauta ei halkeaisi, mutta sitten ongelmaksi muodostuvat lukuisat kylmäsillat ulkoseinästä rakenteisiin ja sitä kautta sisälle. Paitsi jos käyttäisi puunauloja! Puunauloilla ongelma ratkeaisi, kun voi edelleen käyttää vasaraa. Japanilaiset ovat muuten aika eteviä tekemään puuliitoksia ilman nauloja, oletteko ikinä katsoneet Youtubesta? Kannattaa, kekseliäitä veikkoja ovat siellä pienellä saarella.

Takaisin Pasilaan.

Perjantaiblogi on perjantaiblogin nimellä fiiliksen vuoksi, vaan kun nyt on pyhää edeltävä keskiviikko, on ajatusten kiertorata sen mukainen. Eli aika perjantainen. Viime viikkoihin on mahtunut videoprojektia yhteistyökumppaneiden kanssa, sijoittajaviestintää ja villejä visioita, mutta ne eivät ole läheskään niin mielenkiintoisia kuin kaikki muu, mitä toimistolla tapahtuu. Tässäpä parhaat palat:

Ville meni tv-tason laatikosta läpi ja nyt sieltä paistaa lattia kun käy kurkistelemaan. Kun yhdistetään toimistotuoli, takapainoinen työskentelyasento, tapaturma-altis mies ja hieman ulottumattomissa oleva kynä laatikon pohjalla, saadaan aikaan fysiikan lakien mukainen painonsiirtymä lakipisteen yli. Kitkakertoimen ollessa laminaattilattialla melko vähäinen, siirtyy laakeripyörin varustettu toimistotuoli tangentin suuntaan ja suomalaismiehen ylväs keho lattiaa kohti ulospäin ojennettu käsi edellä. Ei ole lastulevy kummoinen vastus tässä koitoksessa.

Muistanette vielä sen öljylämmittimen, minkä öljynvaihtoväliä pohdiskelimme kaupan kassalla? Eipä tarvitse pohtia enää, sillä sekin pukkasi spontaanisti öljyt lattialle, vieläpä juuri tuohon kohtaan, missä edellinen tapaus sattui hieman aiemmin. Kitkakerroin on nyt siis entistä pienempi, joten tarina saanee jatkoa ja kalusteet lisävaurioita. Ajatella, että halpakaupan toiseksi halvin kampe (koska mehän ei paskaa osteta) ei kestänyt tuon pidempään!

Älkää siis ostako paskaa - olipa sitten kyse markkinoinnin työkaluista tai lämmityslaitteista. Ostakaa vaikka rullaluistimet, siellä on nyt kiva ilma. Heippa!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Lue ainakin nämä

Case: Fiskars

April 27, 2018

1/3
Please reload

Viimeisimmät blogitekstit
Please reload

Arkisto
Please reload

Ota yhteyttä

Kaarnatie 24

90530 Oulu

​​

Tel: 040-7211102

info@varri.net

  • Black Facebook Icon

© Várri Oy  2018