Personoi, kohdista ja automatisoi

December 6, 2016

Informaatiotulvan ja sisältömarkkinoinnin kulta-aikana on tärkeä muistaa että kohtelet asiakasta ja prospektia kuten ihmistä. Ketään ei kiinnosta julkaisemasi ”koskee vähän kaikkia, ei oikeastaan ketään” sisältö. Onneksi työkalut ovat tulleet meidän avuksemme tilanteessa jossa kontakteja on paljon ja aikaa liian vähän.

 

Markkinoinnin automaatio

 

Automaatiotyökaluilla saat kohdistettua viestisi ja markkinointisisältösi juuri sille porukalle, joka milloinkin on kiinnostunut julkaisemastasi sisällöstä. Olipa sisältö sitten verkkokaupan Black Friday -alennustuotteet, asiantuntija-artikkeli tai joulurauhan toivotusviesti. Vastaanottaja saa oikean viestin, oikeaan aikaan, parhaan mahdollisen impaktin toteuttamiseksi.

 

Automaatio tuo asiakkaalle juuri sen informaation mitä asiakas toivoo. Kokeilkaa automaation voimaa esim. AirBnB:n tai Tripadvisorin tapauksessa. Yllättäen sähköpostiisi tulee juuri relevanttia tietoa juuri oikeaan aikaan, olethan jo kertonut milloin olet menossa ja mihin suuntaat. Parhaimmillaan automaatio olettaa ikäsi, sukupuolesi, kiinnostuksen kohteesi ja monta muuta asiaa, ellet jo ole antanut niitä kirjautuessasi sisään. Ja tietysti automaatiojärjestelmä oppii sinusta kokoajan uutta, klikkaathan juuri sitä artikkelia mikä sinua kiinnostaa ja jätät klikkaamatta sinulle epärelevantit artikkelit.

 

Mitä automaation käyttöönotto yritykseltä vaatii?

 

Sisältöä, sisältöä ja vielä vähän lisää sisältöä. Jos viestejä halutaan kohdistaa tietyille vastaanottajille, viestejä on oltava paljon ja kiinnostavaa sisältöä tulee olla tarjolla runsaasti tarjolla. Jos halutaan kohdistaa, tulee kohdistettava sisältö olla relevanttia.

 

Automaation käyttöönotto on prosessi joka ei lopu koskaan. Ensimmäinen askel, ensimmäinen automaatio on usein yksinkertainen A/B. Järjestelmä oppii ja automaatiota voidaan kehittää eteenpäin. Mitä enemmän tietoa asiakkaista on tarjolla, sitä monimutkaisempia automaatioketjuja on mahdollista toteuttaa.

 

Opastamme mielellämme organisaatioita markkinoinnin automaatiojärjestelmän valinnassa ja sen käyttöönotossa.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Lue ainakin nämä

Case: Fiskars

April 27, 2018

1/3
Please reload

Viimeisimmät blogitekstit
Please reload

Arkisto
Please reload

Ota yhteyttä

Kaarnatie 24

90530 Oulu

​​

Tel: 040-7211102

info@varri.net

  • Black Facebook Icon

© Várri Oy  2018