Meistä

KEITÄ OLEMME?

VÁRRI ON OULULAINEN MARKKINOINTITOIMISTO

Várri on saamen kieltä ja tarkoittaa vuorta. Vuori on aikojen alusta alkaen edustanut yhteisöä, tarinoita, pelkoa, itsensä voittamista ja mikä tärkeintä, huipulle kiipeämistä. Várri on omistajiensa näköinen; lappilainen, mutta oululaistunut markkinointitoimisto jonka ydinosaamista on tarinallinen viestintä, somemarkkinointi, vaikuttajaviestintä, lehdistötiedotteet, pr -toimenpiteet, dataohjattu markkinointi, näkyvyyskampanjat ja strateginen viestintä.  

 

Olemme päässeet toteuttamaan asiakkaidemme kanssa mielenkiintoisia projekteja ja todenneet, että yksikään asiakas ei ole samanlainen, siksi myöskään viestintä yhdenkään asiakkaan tapauksessa ei ole samanlaista. Innostamme ja yllätämme asiakkaitamme vuoden ympäri tuoreilla ja kiinnostavilla ideoilla. Tuomme tarinasi esiin mielenkiintoisesti, sopivissa kanavissa.

 

Emme ole suuri ja hierarkinen organisaatio. Olemme ketterä yhteistyökumppani, jonka sopiva sekoitus ammattitaitoa, luovuutta, reipasta toteuttamiskykyä ja hulluutta tuo tarinasi esiin.​

Pohjoisella asenteella kansainvälistä markkinointia.

 

Pieni ja ketterä toimisto vastaa markkinointisi tarpeisiin helposti lähestyttävällä tavalla. Pieni ei tarkoita kyvytöntä. Jokainen asiakascase suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyökumppaneiden kanssa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeita.

Olemme osa suurempaa Uurto kollektiivia jonka alta löytyy luja osaamistausta markkinointia, videotuotantoa ja graafista suunnittelua. 

Tutustu meihin ja töihimme

 

Katso alta millaisilla ratkaisuilla olemme auttaneet asiakkaitamme.

April 27, 2018

Kun volyymit ovat suuria, pienillä asioilla on merkitystä

Fiskars Group on suomalainen menestystarina siitä, miten rautaruukista kehittyi globaali markkinajohtaja talossa ja puutarhassa. Tuotevalikoima ja vuosittain myytyjen tuotteiden määrät ovat niin valtavia, että niistä harva valmistaja uskaltaa haaveillakaan. Jättiläisten vaarana on kuitenkin se, että pienimmätkin virheet voivat näkyä kymmeninä tuhansina myymättä jääneinä...

April 27, 2018

DragonBox Koulu on palkittu opetuksellisia mobiilipelejä tekevä peliyritys, joka esittelee uudenlaista, innostavaa ja osallistavaa matematiikan oppimispakettia. Kokonaisuudesta löytyy pelillisiä digityökaluja, fyysisiä konkreettisia työkaluja ja painettuja tehtäväkirjoja sekä matematiikkatarinoita. Oppimisprosessiin pääsee tutkivan ja reflektoivan toiminnan kautta.

Uuden palvelun tuominen tietoisuuteen

DragonBox Koulu on täysin...

April 27, 2018

Muonio on 2400 asukkaan kunta tornionjokivarressa suomen länsirajalla. Kunnan viestintää hoitaa kuntaorganisaation johtoryhmä. Aloitimme tämän asiakastyön, kuten kaikki muutkin asiakastyöt, todellisen tarpeen kartoituksella. Hyvin nopeasti kävi ilmi kuntaviestinnän ja kuntamarkkinoinnin tarve suunnitelmalliselle ja säännölliselle viestinnälle. Aikaisemmin viestintää oli tehty ad-hoc -tyylisesti ja oman työn ohessa. Toisin sano...

Please reload

Ota yhteyttä

Kaarnatie 24

90530 Oulu

​​

Tel: 040-7211102

info@varri.net

  • Black Facebook Icon

© Várri Oy  2018